Све спремно за највећу првомајску журку на Врбању

Агенција за развој и заштиту Орјена организује првомајско дружење на Врбању. Цјелодневни забавни програм биће одржан испред реновираног платоа Авантуристичког парка на Врбању.

-Од 9 сати све присутне забављаће ди џеј Ари, а од 13 ди џеј Цвија. Званични програм ће трајати све до 17 часова. Уз домаћу гастро понуду коју припремамо у нашој кухињи, гдје ћете уживати уз посна и мрсна јела, имаћете прилику да уживате у природи и прушите себи и својој породици незаборавно искуство на планинском ваздуху – како и доликује правом првомајском уранку! На мрсном менију су ћевапи и кобасице са роштиља, док ће посни мени чинити пасуљ и пржена риба са помфритом. Уз све то на располагању ће бити и салате и прилози, као и различити дезерти, саопоштено је из Агенције за изградњу и развој Орјена.

Поред уживања у погледу са терасе испред парка, током дана биће организоване и двије пјешачке туре за све заинтересоване посјетиоце, уз пратњу наших водича-инстурктора.

-Посебну пажњу посветили смо дјеци, којој ће се у назначено вријеме одржати и едукативни час у природи. Све вријеме, на тераси Авантуристичког парка, биће постављен и прибор за дјечији ликовну секцију. Забаву за дјецу употпунићемо такмичарским играма у којима ће освајати награде, а за најбољи доживљај феште побринуће се аниматори који ће са дјецом радити оцртавање лица и многе друге забавне игре. За најбоље такмичаре обезбиједили смо и специјалне награде, а једна од њих је и прва у низу од промотивних мајица Парка природе Орјен, чији ће дизајн бити ексклузивно откривен на дан феште.

Авантуристички парк биће бесплатан за све током читавог дана. Сви наши инструктори биће на располагању дјеци како би доживљај и сигурност били на максималном нивоу.

-Поред шетачких тура, на којима ћете видјети неке од најљепших призора овог дијела Боке, испред парка ће бити организован и велики турнир у бришкули и трешети! Котизација по екипи износи 30€, а комплетан фонд од котизација биће искориштен за награде за прва три мјеста на турниру! Пријаве се могу поднијети свакодневно на број телефона 069 529 868, све до почетка турнира 1. маја у 10 часова, када ће важити пријаве и на лицу мјеста. За све учеснике турнира обезбијеђена је храна.

Велика фешта на Врбању имаће и хуманитарни карактер. У сарадњи са Волонтерским центром Херцег Нови, током читавог дана сакупљаће се новчана помоћ за нашу суграђанку коју очекује изазован период опоравка, а Агенција за развој и заштиту Орјена ће такође дио средстава од продаје пића тога дана опредијелити за исту намјену. Такође, 10% од продаје промотивних мајица Парка природе Орјен, Агенција ће уплатити на рачун Волонтерског центра.

Организовани превоз

За све оне који не могу или не желе да користе аутомобил, обезбијеђен је превоз мини бусевима у различитим терминима: 08:00 Спортски центар Игало,  08:15 Дубрава (Јок мегдан) и 8:20 Кружни ток Мељине (Код туристичког бироа). Повратак је у 17:00 са Врбања. Повратну карту по цијени од 6€ је потребно купити најкасније у уторак 30. априла у пословницама агенције Тренд травел на аутобуској станици Херцег Нови или на Белависти. Контакт телефон Тренд травел агенције је  +382 31 321 639​ или +382 69 570 027 . Е-маил агенције је trendtravel@t-com.me.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here