Зима 2024: Сервисне информације

Претежно облачно, повремено слаба до умјерена киша. На крајњем сјеверу током дана углавном суво вријеме. Током ноћи нешто више падавина, а локално је могућ и пљусак са грмљавином. Вјетар мјестимично умјерен до појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 14 степени.

Измјена режима саобраћаја

Саобраћај у улицама Сава Илића и Његошевој, на потезу од раскрснице улица В Црногорске бригаде и Сава Илића (бивши хотел “Тамарис”) до раскрснице улица Његошеве и Осјечке, биће забрањен за сва возила, од 18:00 сати 01. јануара 2024. до 2:00 сата 02. јануара 2024. године.

Данас неће бити забрањен саобраћај на путу ка Мојдежу, од раскрснице за Сушћепан до Ратишевине. Радови ће бити настављени у уторак, 2. и сриједу, 3. јануара када ће саобраћај бити у потпуности забрањен од 00.00 до 24.00 часа.

 Аутобуска станица

Првог дана Нове године измјењен је режим полазака. Јутрос у 7 сати кренуо је Озлем ка Београду. Наредни је полазак 8:35. Сарајеву у Поласци ка Београду су у 17.40 Божур, у 19 Ленс и 20 сати Блу лајн.

 Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома данас пет летова: три ка Београду и два ка Истанбулу. Први лет ка Београду реализован је у 7:50, а наредни су у 15:20 и 15:55. Летови ка Истанбулу су у 11:00 и 12:50.

Жељезница ЦГ

У сарадњи са Туристичком организацијом Бар, организовани су додатни поласци из Бара по завршетку концерата у оквиру новогодишњег хепенинга у овом граду. Додатни поласци возова саобраћаће 01, 02. и 03. јануара 2024. године у 02.00 ујутро из Бара за Подгорицу.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекују мокри и клизави  коловози. На путевима преко превоја и у вишим планинским предјелима могућа је појава поледице у раним јутарњим и касним вечерњим сатима. Видљивост је смањена мјестимично по котлинама. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се максимално опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја. До 08. Јануара  неће долазити до обустава саобраћаја на државним путевима. Радови почињу 09.јануара.  Поштовање постављене саобраћајне сигнализације је обавезно.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here