Бројни посјетиоци на дочеку Нове године у Херцег Новом

Фото: Медиабиро

Да је Херцег Нови, послије толико дуго година, и даље високо котиран на мапи омиљених новогодишњих дестинација на црногорском приморју, још једном је потврђено синоћ у Игалу, гдје су бројни посјетиоци имали прилику да уживају у енергичним наступима легендарног Бијелог дугмета и поп-рок бенда Ничим изазван.

На дочеку Нове године у Херцег Новом  Бијело дугме прославило је велики јубилеј, 50 година постојања.

-Човјек је распoложен када се слави и када долазе лијепи дани. Све фазе Бијелог дугмета су биле лијепе и ауторски добро потковане, без обзира ко год да је пјевао. Богатство групе је то што се пјесме преносе са генерације на генерацију, зато има младих људи на нашим концертима, изјавио је славни Ален Исламовић.

Пјесме су прерађене за Оркестар за свадбе и сахране и тако се правио избор за вечерашњи репертоар.

-Неке пјесме се не могу изводити са оркестром, већ смо изабрали нумере како би оркестар био што  ближи атмосфери Бијелог дугмета, казао је Исламовић за РТХН.

Предсједник Општине Стеван Катић пожелио је у 2024. добро здравље, породичну срећу и успјех на свим пољима Новљанкама, Новљанима, пријатељима и гостима овог града.

-Наше је да радимо још јаче и снажније, а то је могуће само и једино заједно са вама. Пред нама су велики, вишемилионски пројекти које ћемо наставити, а неке и завршити у 2024. години. Херцег Нови је наш најбољи приморски град на свијету, наш Европски град спорта, наша престоница туризма, културе и фестивала“, поручио је Катић у новогодишњој честитки током дана.

Представница Туристичке организације Херцег Нови (ТО Херцег Нови), Наталија Терзић, није крила задовољство због великог одзива посјетилаца.

-Послије три године паузе, направили смо велики спектакл, што је била и одговорност више. Херцег Нови је пун. Мислим да смо ове године конкурентни, истакла је Терзићева.

Сјајну увертиру за новогодишњу, рок музичку чаролију, приредила је регионално позната група Ничим изазван, чији су се чланови потрудили да публици понуде нешто другачији репертоар.

-Сваки бенд се труди да забави и да људима не буде досадно. Сјајно смо расположени. У Херцег Новом смо били неколико пута. Јако волимо да дођемо у Црну Гору”, закључио је фронтмен Борис Бакалов.

У склопу вечерашњег програма ,,Како је добрио видјети вас опет“ наступиће Мирослав Илић и Нови фосили.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here