Зима 2024: Сервисне информације

Данас  ће бити промјенљиво до потпуно облачно, понегдје са слабом кишом, углавном, у јужним и централним предјелима.

На сјеверу, ујутру по котлинама могућа магла.

Вјетар јужних смјерова, мјестимично умјерен до појачан, понегдје на ударе и јак, првенствено у вишим предјелина на сјеверу и дуж обале.

Јутарња температура ваздуха од 0 до 12, највиша дневна од 9 до 18 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи, без напајања електричном енергијом ће од 8:00 до 16:00 сати остати потрошачи у насељима  Јошица, Каменари, Ђурићи, Гребен

Од 8:00 до 14:30 сати без струје ће бити потрошачи у Баошићима, у Норвешком Насељу.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Због наставка санације локалног приобалног пута у Ђеновићима, саобраћај за сва возила биће забрањен до 10. фебруара, од скретања према насељу „Сан вилиџ” до мула „Војводића”.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

На главну аутобуску станицу Херцег Нови овога јутра први су стигли аутобуси превозника „Виена“ из Модриче и „Божур“ и „Транс југ“ из Београда. По реду вожње очекују се аутобуси превозника „Ленс“ из Београда, „Ројал“ из Ниша, Блу лајн“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Суботице и „Ројал“ из Београда.

По реду вожње, предвиђенсу поласци превозника „Центротранс“за Сарајево, „Божур“ и „Јадранекспрес“ за Дубровник и „Југопревоз“ за Требиње. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Вибер, WхатсАпп), или путем портала www.аутобускахерцегнови.цом

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Нема кашњења ни у доласцима ни у поласцима са тиватског аеродрома. Планирана су два лета, за Истанбул у 12:50 и за Београд, у 15:20. Од планираних 14 летова са подгоричког аеродрома, ка главном граду Србије биће реализовано пет, два ка Истанбулу, два ка Бечу и по један ка Риму, Лондону, Анкари, Љубљани и Сабиха Гокцену.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз из Београда стиже на Жељезничку станицу Бар са закашњењем од 70 минута, око 8:30. Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:35, повратак је у 20:30. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.зцг-превоз.ме

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћај се одвија по сувим коловозима. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. Возачима савјетујемо опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаја.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18 саобраћајних незгода у којима је 1 особа задобила теже а 6 особа лаксе повреде.

Ауто мото савез Црне Горе пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, koja podrazumijeva pružanje usluge pomoći na putu, отклањања мањих кварова и најмање једног бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

Више информација на 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here