ВАТЕРПОЛО САВЕЗУ ДОНИРАН МЕДИЦИНСКИ АПАРАТ

Медицински тим који брине o ватерполо репрезентивцима, добио је од челних људи из Подгорице, апарат „ИНДИБА АТ7” за лијечење спортиста.

Апарат ће бити смјештен у Херцег Новом као мјесту одакле потиче већина ватерполо репрезентиваца, одлучено је у Ватерполо пливачком савезу, а протеклих дана завршена је обука за медицинско особље које ће њим руковати.

Како је за наш портал казао шеф медицинског тима ВПСЦГ др Владимир Дедовић, на овај начин нашим ватерполистима ће бити омогућени најбољи услови за рад, те ће репрезентативци имати најбољи третман приликом опоравка од повреда.

– Овим апаратом ватерполисти су добили боље физикалне третмане, убрзавајући притом процес опоравка оштећеног ткива, како у фази упале, тако и у хроничној фази. Апарат је један од најбољих ове врсте на свијету, рекао је он.

Ватерполо репрезентација Црне Горе је захваљујући поменутој донацији, уз претходну донацију Олимпијског комитета и Управе за спорт у виду ласера високог интензитета, добила оптималне услове за лијечење и опоравак црногорских спортиста, закључио је Дедовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here