У ПОНЕДЕЉАK ВЕЧЕ ДУХОВНЕ И СВЕТОВНЕ МУЗИKЕ

Ансамбл „Kњаз Милош“ и Удружење „У име живих“ из Београда одржаће „Вече духовне и световне музике“ 29. новембра у 19:00 сати у дворани „Парк“. Организацију концерта су подржали Управа за сарадњу са дијаспором Министарства спољних послова Републике Србије и Амбасада Републике Србије у Црној Гори.

Ансамбл „Kњаз Милош“, као својеврстан караван добре воље, путоваће Црном Гором у жељи да представи српско гостољубље, братољубље и родољубље као основне врлине које носе универзалну поруку христоликог и светосавског народа упућену свима, са поштовањем других култура. Замисао је да се ова порука љубави пренесе што ширем кругу гледалаца.

Програм ће извести хор са оркестром, сачињен од врхунских извођача, који је већ одржао многобројна успјешна гостовања у региону и у културним средиштима Европе. Ријеч је о веома популарним нумерама попут „Оче наш“, „Онамо намо“, „Марш на Дрину“, „Тамо далеко“, „It’s a long way to Tiperary“, „Видовдан“, „Још не свиће рујна зора“, „Боже правде“, „Жуте дуње“, „Оро се вије“ и другим, најављују организатори.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here