У Игалу у току реконструкција и адаптација канала за одвођење атмосферских вода

У Игалу на раскрсници између улица Пете црногорске бригаде и Сава Илића у току је реконструкција и адаптација постојећег канала за одвођење атмосферских вода.

Према ријечима секретара за комуналне дјелатности Василија Сеферовића радови су били неопходни јер је током реконструкције шеталишта направљен нови атмосферски канал.

-Док је функционисао некадашњи хотел Тамарис имали смо одвођење атмосферских вода које су се сливале у море. Градњом паркинга је то прекинуто и сада када је рађена реконструкција шеталишта направили смо нови атмосферски канал који је ишао некадашњом трасом. Било је неопходна и реконструкција постојећег канала који се налази код сата у Игалу, казао је Сеферовић.

Посао обављају радници Водовода, а Сеферовић очекује да радови буду завршени сутра.

-Након сезоне у складу са тендером који је расписан урадиће се реконструкција комплетне улице Сава Илића и Пете црногорске, најавио је Сеферовић.

Подсјећамо, саобраћај ће сутра (20. јун) бити привремено забрањен на дијелу локалног пута у улици Пете црногорске бригаде, на потезу од скретања из улице Сава Илића до раскрснице за Норвешку улицу. Саобраћај улицом Пете црногорске бригаде, од магистралног пута до улице Сава Илића, одвијаће се без ограничења.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here