СТОНОТЕНИСЕРИ УСПЈЕШНИ У ПОДГОРИЦИ

Други турнус Супер лиге у стоном тенису за мушкарце и први турнус Супер лиге за жене одржан је протеклог викенда у спортском комплексу „Воко“ у Подгорици. У сениорским мечевима одиграна су два дербија.

Сјајан меч између Новог и Тивта завршио је минималном побједом Новљана 4:3. Репрезентативац Лука Бакић и Ивор Катић у дресу Тивта су Новљанима задали доста муке и цијело вријеме држали меч у неизвјесности. Побједом над Филипoм Радовићем, Бакић је одмах на старту Тивћане довео у водство, и најавио неизвјесну борбу. И остали мечеви су се углавном уводили у пети сет и отварали Тивћанима наду да би могли забељежити побједу и направити изненађење над фаворизованим Новљанима. Слаба карика за Тивћане био је Душан Булатовић, који је са два пораза омогућио Новом да тријумфује.

Други дерби између Новог и Тивта био је без неизвјесности, и Новљани су га рутински завршили побједом 4:1.
Троструки првак Нови води на табели без изгубљеног меча, а прате га Тиват, Будва и Будим, који ће вјероватно остварити улазак у „плej оф“. Пета је херцегновска Бока, а последња, са изгледима да испадне из друштва најбољих је подгорича Будућност.

Супер лига за жене је ове године ослабљена и играју само три клуба – берански Будим, подгоричка Будућност и херцегновски Нови.

Новљанке, актуелни шампиони, побједама 4:0 против Будве и 4:1 Будућности заузеле прво мјесто, а прати их Будућност са једним поразом и Будим без побједе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here