Прољеће 2024: Сервисне информације

Промјенљиво до потпуно облачно, повремено киша, могућа и грмљавина. На крајњем сјеверу пријеподне сунчани периоди и током већег дијела дана суво. Током ноћи више падавина, а у планинама на сјеверу се очекује слаб до умјерен снијег. Вјетар умјерен до јак јужни и југоисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 18 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Привремено се мијења режим саобраћаја на дијелу локалног пута ка селу Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан ка Ратишевини, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја важи од 22.03. до 29.03.2024. Из Секретаријата за комуналне дјелатности моле грађане за стрпљење до завршетка радова на уклањању каменог насипа изнад локалног пута у селу Мојдеж и апелују на коришћење алтернативног правца кроз Тијесни кланац.

Аеродром Тиват

Са аеродрома Тиват данас четири лета три ка Београду и један ка Истанбулу. Летови ка Београду су у 10.25, 11.15 и 15.20. лет ка Истанбулу је у 12.50.

Аутобуска Херцег Нови

Јутрос је по реду вожње кренуо у 7.00 “Озлем турс” ка БеоградУ, у 8.35  је полазака ка Сарајеву, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње. Очекују доласке из Београда, Новог Сада, Суботице…

АМСЦГ

На већини путева у земљи саобраћа се без ванредних ограничења .Учеснике у саобраћају очекују нестабилне временске прилике и повремена киша. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену условима и стању на путу.  Од сутра до 10.04.2024 године због  пресвлачења асфалтног коловоза саобраћај ће се обављати једном траком наизмјенично у термину од 07.00 до 19.00 сати на магистралном путу М-1 дионица Дебели бријег –Котор и на маг. путу М-1 дионица Јаз-Будва-Петровац. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 17 саобраћајних  незгода у којима су  2 особе задобиле  тезе и 8 особа је  задобило лакше повреде.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here