Одбојкашице Херцег Новог потврдиле прво мјесто без изгубљеног сета у сезони

Утакмицама последњег 18.  кола синоћ је  завршен лигашки дио Супер лиге за одбојкашице.  Шампион и лидер  “Херцег Нови”  је побиједио Морачу (Подгорица) у гостима 3:0 (25:15, 25:10, 25:11) и обезбедио пол позицију.

До другог тријумфа у последње двије  године, дјевојке Милорада Крунића стигле су у двије такмичарске сезоне без изгубљеног сета. То говори о  квалитету екипе за црногорске прилике. У последњој 18. рунди синоћ лидер је доминирао, уз скроман отпор домаће екипе.

У побједничком тиму  “Херцег Новог”: Дијана  Вуковић и Дариа  Чабоненко освојиле су по 12  поена, Ралитса Василева  је додала 10, Диана Балаи и Оксана  Јакушина  по 7, Марија Вонгова 4, Ана Марија  Јањев  и Лара Јововић по 3 и Николина Лисичић један  поен.

Код  домаћих: Сања Рудан и  Анастасија  Копривица су биле најефикасније са по 4  поена. Екипа “Мораче” имала је 16, а  “Херцег Новог” 18 грешака.

Екипи Херцег Новог у полуфиналу плеј-офа чека серија са подгоричком Будућности,  а поражена Морача  покушаће са сјајног за њих трећег мјеста да изненади  екипу “Луке Бар” која је на другој позицији и фаворит је да игра финале са вјероватно екипом “Херцег Новог“.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here