Прољеће 2022: Сервсине информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано уз повремено малу до умјерену облачност. На сјеверу променљиво облачно са сунчаним интервалима, а послијеподне понегдје је могућа краткотрајно киша или грмљавина. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, ујутру понегдје умјерен до појачан сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 25 степени.

ГРАДСКИ ПРЕВОЗ

Цијена карте у градском превозу од 1. маја на територији цијеле општине биће један еуро. Како обавјештавају из Блу лајна од 1. маја биће у примјени нови тарифни систем који подразумјева јединствену цјену карата на територији цијеле општине. Градски и приградски превоз за вријеме првомајских празника 1, 2 и 3. маја саобраћати по празничном тј. недељном реду вожње.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас су планирано пет летова, од којих су четири ка Београду и један ка Истанбулу. Поласци ка Београду су у 8, 8:35, 11:50 и 15:20. Лет ка Истанбулу је у 11:25.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос је у наш град стигли аутобуси „Божур“ са Пала и Београда. По реду вожње у 7 је кренуо „Озлен“ ка Београду. Наредни полазак је у 11.10 ка Дубровнику. У поподневним часовима биће реализовани поласци ка Београду, Новом Саду и Суботици. Примјетан је већи број путника, па је карту потребно обезбиједити на вријеме.

АМСЦГ
У већем дијелу земље саобраћа по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека  упозоравамо на  ситније одроне.  На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације. Због предстојећих празника од 1. до 04. маја обезбиједиће се наизмјенично одвијање саобраћаја на мјестима извођења радова уз минималне обуставе саобраћаја.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here