Представљање мјера Агробуџета за модернизацију риболовне флоте у Херцег Новом

Презентација мјера за модернизацију риболовне флоте у рибарству у складу са Агробуџетом за 2024. годину биће одржана сутра (четвртак, 4. април) у сали Скупштине општине. Почетак је заказан за 11 сати.

Из Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде позивају све заинтересоване да се придруже и упознају се са мјерама за модернизацију  риболовне флоте.

У Агробуџету за 2024. годину за сектор рибарства укупно је опредијељено 2,95 милиона еура од чега је 761 хиљада за програм Морског рибарства, а 439 хиљада за програм слатководног рибарства.

За модернизацију риболовне флоте опредјељен је износ од 350 хиљада еура за сва три јавна позива, док је за реализацију активности из МИДАС 2 пројекта опредијељено 1,75 милиона еура.

1 COMMENT

  1. Pranje para i nista drugo,ribolov i Porto Novi,Porto Montenegro ne idu zajedno.Sa Pacifika sz te jahte i protjerali zbog ribolova.Pogledajte obalu,nema labre,goloka,mackulje samo se vide meduze i sve je pocelo sa Porto Montenegrom a znate zasto?Kad počne sezona kupanja zaronite i sjednite na dno i vidjet će te odnosno čuti buka je u moru nesnosna od motora jahti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here