По плану изградња водоводне мреже на Луштици

Главни пројекти за секундарну мрежу на Росама и у Клинцима на Луштици, биће дефинисани прије љета, након чега ће усљедити расписивање тендера. Паралелно са радовима на примарној, биће рађено и на секундарној мрежи.

Према ријечима секретара за просторно планирање и изградњу Владислава Велаша изградња примарне водоводне мреже на Росама одвија се планираном динамиком.

Владислав Велаш, секретар за просторно планирање

-Радови се одвијају планираном динамиком што се тиче примарне мреже, након празника настављени су радови на резервоарима 1 и 2. При обиласку терена јуче, видјели смо да су увелико почели бетонски радови, на оба резервоара се радила изолација, казао је Велаш.

Када је у питању секундарна мрежа за Росе и Клинце, ради се на изради главних пројеката.

-Пројектант је задовољан, модел јако добро функционише. Наредне недеље ће херцегновском водоводу доставити прелиминарни предлог рјешења. Врло брзо можемо очекивати и главни пројекат за секундарну мрежу, најавио је Велаш.

Пројектом су дефинисане фазе изградње, упркос мањим застојима, очекују повећање динамике и да се испоштује рок од 36 мјесеци који је дефинисан основним уговором, закључио је Велаш.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here