ОО Демократе Херцег Нови: Највеће пропадање у историји Новог је направљено за вријеме ДПС-а

ДПС учесталим саопштењима из Подгоричке централе последњих дана засмијава како нас у Демократама тако и све грађане Новог, наведено је у реаговању ОО Демократа на саопштења локалног ДПС-а.

-Они који су овај град уништавали задњих 30 година и упропастили све чега су се дохватили данас нама моралишу око извјештаја ДРИ иза којег стоји њихов актер чувене афере један запослени четири гласа. Све то грађани нашег града добро знају, јер се те последице и данас виде и осјећају на сваком кораку, кроз похару коју су појединци из ДПС-а направили за свој интерес, а на штету града и грађана, наводе из новског одбора Демократа.

Истичу да „за разлику од њих ова локална управа ради у интересу грађана што се може видјети кроз бројне реализоване пројекте или оне који требају да крену са реализацијом наредних дана.

-И то су главни разлози њиховог незадовољства, јер ова локална власт предвођена Демократама исправља бројне неправде и заоставштине из претходног периода које су ДПС олигарси уништили, наведено је у саопштењу.

Што се извјештаја ДРИ тиче и ту се, поручују, види незнање ДПС-а јер се прелиминарни извјештај по нашим информацијама не доставља Скупштини и политичким странкама, него само коначни, што је и урађено.

-На крају наставак Скупштине се очекује ускоро, па се спремите да вас око свега овога подучимо, јер све ово што је наведено у овом извјештају је занемарљиво у односу на оно што сте радили ви као политичка партија, јер сте били шампиони у незаконитим приватизацијама, давањима земљишта у дугорочни закуп без сагласности Скупштине, запошаљавања по партијској линији по чему је предњачио управо ваш активиста Зоран Јелић као актер чувене афере један запослени четири гласа, иначе главни координатор овог извјештаја, закључено је у саопштењу ОО Демократа Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here