Наставак шампионата у кошарци – Приморје дочекује Миленијум

Фото: КК Приморје 1945

Након тронедељне паузе наставља се кошаркашки шампионат Црне Горе. Кошаркаши Приморја из Херцег Новог у оквиру 6. кола Прве мушке кошаркашке лиге дочекују екипу Миленијума из Подгорице.

У досадашњем дијелу првенства Приморје има скор од три побједе и два пораза, док Миленијум уз утакмицу мање има једну побједу и три пораза.

Новљани су протекли период искористили да на најбољи начин опораве екипу и изађу из бројних повреда, које су биле саставни дио новске екипе у првом дијелу шампионата. Међутим, тренер Приморја, Зоран Тодоровић наводи да екипа у овом сусрету неће бити комплетна, јер нису сви играчи опорављени.

– На домаћем терену играмо добро ове сезоне, тако да очекујем да ћемо у дуелу против Миленијума, упркос свим потешкоћама, бити на високом нивоу и остварити побједу. Радује повратак Новака Обрадовића, који је након седам мјесеци опет са нама. Миленијум је искусна екипа, покривена на свим позицијама. Ове сезоне играју на међународној сцени, тако да нису имали паузу као и ми, већ су у такмичарском ритму. Биће тешко, али са великом енергијом и максималним залагањем мислим да можемо до побједе – рекао је Тодоровић.

Овогодишње појачање Приморја Андрија Вучуровић, очекује тежак меч против екипе из Подгорице.

– Добро смо се припремили за дуел против Миленијума. Анализирали смо њихову игру и радили на детаљима. Сматрам да ћемо кроз брзу и агресивну игру доћи до жељеног резултата –  наводи он.

Утакмица Приморја и Миленијума на програму је у суботу у Спортском центру Игало у 18 сати.

У осталим утакмицама 6. кола састају се: Сутјеска – Јединство, Подгорица – Ловћен, Дерби – Даниловград, Дечић – Морнар Барско злато, док је Теодо слободан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here