Љето 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано и веома топло. У поподневним сатима, у сјеверним предјелима, слаб до умјерен развој облачности. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 32 до 40 степени. Температура мора 24 степена.

ЦЕДИС

Нема најављених искључења струје.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија без проблема, нема дужег кашњења у доласцима, док све поласке из нашег града реализују тачно на вријеме. Одлична је повезаност Херцег Новог са градовима држава у региону, довољан је број линија тако да интересовања и гужве има, али има и мјеста у свим правцима. Дежурни диспечери доступни су на 321 225.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Десет летова данас је планирано из Тивта ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Копенхагену, Женеви, Луксембургу, Минхену, Нишу, Прагу, Риги, Тел Авиву. Са подгоричког аеродрома реализовани су летови ка Јеревану, Бечу, Београду, а планирана су још 24 лета до 22:55 када ће полетјети авион ка Загребу.

ТРАЈЕКТНИ ПРЕЛАЗ

Трајекти саобраћају на 15 минута током 24 сата, од Каменара до Лепетана.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекује умјерена, током дана појачана фреквенција возила. Возачима савјетујемо да избјегавају путовање у најтоплијем дијелу дана.

Информативни центар, заједно са службом помоћи на путу, на услузи је грађанима 24 сата. Информације путем телефона 19807, 020 234 999 и 063 239 987.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here