ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано. На сјеверу, ујутру или пријеподне по котлинама магла и сумаглица. Вјетар слаб до умјерен, током ноћи на сјеверу понегдје и појачан јужни. Највиша дневна температура ваздуха од 14 до 23 степена.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА

Саобраћај за сва возила у улици Прве бокешке бригаде, на потезу од раскрснице са Јадранском магистралом до раскрснице са улицом Стјепа Шаренца (код старог Дома здравља) привремено је забрањен. Како је саопштено из локалне управе, забрана је на снази до недеље, 31. октобра у 7:00 сати. Рјешење о измјени режима саобраћаја донијето је ради несметане и безбједне реконструкције канализационе мреже.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 у наш град стигли су Божур из Београда и са Пал, као и Необас из Бања Луке. Редом вожње предвиђени су поласци: за Београд Озлема који је кренуо у 7 сати, у 15 полази Трансјуг, у 17 Божур и у 21 Ројал травел, Центротранс за Сарајево полази у 8:35,  Ројал за Ниш у 17, за Суботицу Јадранекспрес у 17:40 и Блу лајн у 19, Јадран лајн за Крагујевац полази у 19, Ленс за Нови Сад у 20 и Божур за Пале у 21 сат.

Мјеста углавном има, а за детаљније информације доступни су бројеви телефона 031 321 225 и 069 017 100 (viber, Whats app.), као и мејл адреса [email protected]

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана само два лета за Београд. Са подгоричког уз два за Београд, планирани су летови за Беч, Истанбул и Кијев.       

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни воз из Бара ка Београду полази у 19 часова, док је повратак планиран у 21:10. Обавезна је резервација сједишта у износу од 3 еура.

АМСЦГ

Саобраћај се овога јутра одвија по претежно сувим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Из Ауто-мото савеза возачима савјетују вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 10 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле лаке повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807, 020234999 и 063239987.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here