ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

zima 2022 servisne informacije

У јужним и централним предјелима мало до умјерено облачно са дужим сунчаним интервалима. На сјеверу умјерено до потпуно облачно, понегдје са слабим падавинама, првенствено током првог дијела дана. Вјетар мјестимично умјерен до јак, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 18 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи, од 8:00 до 9:00 сати струју неће имати Херцег Нови, Стари град, Трг Николе Ђурковића и потрошачи око Рента виле, Шквера, парка Бока, Топле, око Дома здравља, зграде око продавнице Воли на Топлој, улице Орјенског батаљона и Николе Љубибратића.

Од 8:00 до 15:00 сати без струје ће остати Србина – подручје око старе школе и од 09 до 14 сати дио Пода, Јачеглав.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, први су стигли Божурови аутобуси из Београда и са Пала, Озлем из Лесковца и Лазаро из Бања Луке. До 11:00 часова очекују доласке превозника из Београда, Новог Сада, Суботице, Ниша…

Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, ка Дубровнику Јадран експрес данас полази у 11:10 и 15:35.

Информације могу добити путем телефона: 031 321 225 и 069 017 100, који је доступан и за вибер и whatsapp.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана четири лета, три ка Београду, у 11:00, 15:20 и 15:25 и лет ка Истанбулу у 10:25. Са подгоричког су полетјела два авиона ка Београду и један ка Бечу, слиједе још по два ка главном граду Србије и Истанбулу и по један ка Бечу и Варшави.

АМСЦГ

Према извјештају АМС, учеснике у саобраћају очекују суви коловози у већем дијелу земље, док је у сјеверним предјелима због ниских температура мјестимично могућа поледица.

Возачима се савјетује вожња прилагођена временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови, неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here