Због вожње под дејством алкохола ухапшена 54 возача

Фото: Илустрација

У данима викенда три лица смртно страдала у саобраћају, 54 возача ухапшена због управљања возилом под дејством алкохола и наркотика

Током претходног викенда на црногорским путевима евидентирано је 36 саобраћајних незгода, у којима су три лица смртно страдала у једној саобраћајној незгоди која се догодила на магистралном путу Бар – Улцињ у близини мјеста Утјеха. Такође, током викенда једно лице је накнадно преминуло у Клиничком центру Црне Горе од посљедица саобраћајне незгоде која се догодила у Пљевљима претходне неђеље.

Осим тога, у саобраћајним незгодама које су се догодиле у данима викенда седам лица је задобило тешке, а 12 лица лаке тјелесне повреде.

У истом периоду, припадници саобраћајне полиције су у оквиру репресивних активности поднијели 214 прекршајних пријава, издали 1.239 прекршајна налога, одузели 18 пари регистарских ознака и исто толико возила искључили из саобраћаја, док су лишили слободе 54 возача због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, од чега 16 возача у Подгорици и по четири у Даниловграду, Цетињу, Котору и Будви.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here