Завршена санација сале за физичко васпитање, од сутра и званично отворена

Ученици и наставници СМШ „Иван Горан Ковачић“ наредне седмице имаће часове физичког васитања у потпуно санираној сали. На то су чекали од септембра 2021. године када је управа школе затворила салу јер је била угрожена безбједност дјеце. Свечано отварање биће уприличено сутра у 11:00 сати.

Санација је почела на јесен прошле године средствима које је Управа за капиталне пројекте обезбједила из капиталног државног буџета. Урађена је санација крова и фасаде чиме је рјешен главни проблем – прокишњавање, потом замјењена браварија, одрађени молерски радови, а уз помоћ људи добре воље сређен и лакиран паркет, набављен професионални кош и реквизити.

Радове је извело Друштво за пројектовање, изградњу, трговину и услуге „Ентекст инжењеринг“ из Подгорице, а надзор обавила Агенција за изградњу и развој Херцег Новог.

Подсјећамо, ученици, наставници, управа школе и родитељи тренутно спроводе акцију прикупљања средстава за опремање кабинета хемије како би имали шансу да имају и практичну наставу. Донирати можете куповином производа на њиховом штанду у Парку мимозе вечерас и сутра вече од 18:00 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here