За стонотенисере из Херцег Новог десет медаља

Foto: FB STK Novi

Протеклог викенда је у Подгорици одржано појединачно првенство Црне Горе у стоном тенису за млађе и најмлађе кадете и кадеткиње. Из екипе Нови учествовали су Милан Вучетић, Урош Мркајић и Калина Божовић која тренира у Херцег новом а чланица је екипе Будима из Берана.

Најбољи млади такмичар екипе Нови Милан Вучетић освојио је у појединачној  конкуренцији прво мјесто за 11 и за 13  година. У конкуренцији једанаестогодишњака у финалу је побједио клупског друга Уроша Мркајића, а у конкуцији до 13 година био је бољи од Ђорђа Митровића из Подгорице. Вучетић је био први и у дублу са Урошем Мркајићем у обје конкуренције.

Мркајић уз два злата у дублу са Вучетићем, био је други у конкуренцији до 11 година и трећи за узраст до 13 година гдје је освојио бронзану медаљу пошто је поражен у полуфиналу од Милана Вучетића. Калина Божовић је играла у категорији млађих кадета до 13 година. У појединачној конкуренцији Божовић је стигла до финала изгубивши 3:2 од Ларе Франете из екипе Валданос из Улциња. Божовић је у дублу освојила прво мјесто и златну медаљу са Ларом Франетом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here