Вукшић: Мотив нашег дјеловања је реализација принципа који су отпочели у величанственим литијама

Парламентарни избори 2023

-Народна коалиција – Сложно и тачка“ одржала је синоћ први предизборни скуп у Беранама. Носилац листе и лидер Демохришћанског покрета Дејан Вукшић поручио је да окосницу коалиције чине људи из Берана. Ови људи из Берана показали су да се нису и никада неће руководити личним интересом већ им је једини мотив свог дјеловања реализација принципа који су отпочели у величанственим литијама, које нажалост нијесу у пуној мјери реализоване. Нека све садашње и будуће генерације виде како се Беране сложно борило када се бранила слобода и када су нам пријетили тракторима. Да се никада не заборави.”

Лидер Праве Црне Горе и кандидат за посланика „Народне коалиције – Сложно и тачка“ Марко Милачић казао је да „11. јуна гласајући број пет гласате велику Народну коалицију, гласате помирење, гласате политичке партије и лидере који су успјели одговорно и мудро да се обједине, док су се други дијелили и цијепали.

Лидер Слободне Црне Горе и кандидат за посланика „Народне коалиције – Сложно и тачка“ Владислав Дајковић је казао да је поносан на ове људе. Лидер Покрета за Пљевља и кандидат за посланика „Народне коалиције Сложно и тачка“ др Новица Станић поручио је да је „30 августа 2020. Године  поразили режим Мила Ђукановића. Другог априла ове године послали га у политичку пензију. Предсједница Скупштине Котор и кандидаткиња за посланицу „Народне коалиције Сложно и тачка“ Маја Мршуља казала је да Народна коалиција баштини традиционалне вриједности без којих ниједно друштво не може ићи напријед,. Потпредсједник Берана Младен Премовић казао је да је на листи  јер је обећао да никада  из  Берана нећу отићи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here