ВПС ЦГ потписао уговор са ЕПЦГ о спонзорству вриједан 200 000 еура 

Електропривреда Црне Горе и Ватерполо пливачки савез наставили су сарадњу у 2023. години. Данас је потписан Уговор о генералном спонзорству вриједан 200 000 еура.

На конференцији за новинаре директор ЕПЦГ Никола Ровчанин је нагласио да ЕПЦГ, као највећа црногорска компанија, подржава спортске савезе.

-Препознали смо ВПС због традиције, угледа и резултата на међународној сцени. Ватерполисте у овој години чекају велика међународна такмичења и надам се великим успјесима и пласману на Олимпијске игре у Паризу, казао је Ровчанин и поручио да ће да ће ЕПЦГ пружити пуну подршку ВПС и да је то дефинисано спонзорским уговором.

Предсједник Ватерполо пливачког савеза Ђуро Марић захвалио је онима који препознају квалитет најтрофејније репрезентације, нагласивши да ватерполо репрезентација Црне Горе у овој години наставља припреме за Олимпијске игре у Паризу 2024. године, и додао да активности сениорске ватерполо репрезентације у овој години почињу квалификационим турнирима Свјетског купа у  марту.

-ВПС ЦГ је добио  част да буде домаћин једног од два квалификациона турнира, а Подгорица ће средином марта угостити ватерполо силе као што су Србија, Грчка, Шпанија, те Аустралију и Грузију.  Дакле, очекује нас седам дана ватерполо спектакла, што ће уједно бити и сјајна промоција наше државе, рекао је Ђуро Марић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here