Вечерас протестне ауто колоне, полиција најавила снимање

За вечерас широм Црне Горе најављене су протестне ауто-колоне којима учесници желе да изразе неслагање са  формирањем нове Владе. На Вајберу је формирана група „Одбрана изборне воље“ гдје поједини чланови групе предлажу протесте јер сматрају да су преварени и на овим изборима. Ауто колона у Херцег Новом ће кренути у 19 из Зеленике.

Протест се организује, како је наведено на друштвеним мрежама, због незадовољства што коалиција „За будућност Црне Горе“ неће бити дио владајуће већине и што се у владу уводе партије које су некад сарађивале са ДПС-ом.

Поводом најављених ауто-колона из Управе полиције су саопштили да ће сходно Закону снимати сва непријављења јавна окупљања прије, током и по њиховом завршетку.

-Поводом објава на друштвеним мрежама, а које преносе поједини медији, да ће доћи до непријављених јавних окупљања – аутоколона у градовима Црне Горе, обавјештавамо вас да ће службеници Управе полиције, сходно члану 93 Закона о унутрашњим пословима, снимати сва непријављења јавна окупљања прије, током и по завршетку ових окупљања, наводе у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here