УСКРС ЧЕСТИТАЛИ ДР ПРЕДРАГ ДАБОВИЋ И СЛОБОДАН РАДОВИЋ КРУШО ИЗ ЕВРОПСКОГ ТИМА ЗА ХЕРЦЕГ НОВИ

Свим Новљанкама и Новљанима православне вјероисповијести, Ускрс је честитао носилац листе Европски тим за Херцег Нови др Предраг Дабовић, и додао да овај празник представља вјековни симбол наде, оптимизма и вјере у бољу будућност.

„Нека нас овај празник инспирише да покажемо искрену опредијељеност ка темељним цивилизацијским вриједностима, јер само тако можемо градити будућност Херцег Новог и Црне Горе, по мјери свих њених грађана, дубоко утемељној на принципима мултиетичности, мултикултуралности и вјерске толеранције“, поручио је  у својој честитки, др Предраг Дабовић, носилац листе Европски тим за Херцег Нови.

Свим грађанима Херцег Новог православне вјероисповијести Ускрс је честитао кандидат са листе Европски тим за Херцег Нови, Слободан Радовић Kрушо, уз жељу да празник проведу са најближима у миру, благостању, добром здрављу, љубави и срећи.

Нагласио је да изазовно вријеме пред нама захтијева да сви појединачно афирмишемо традиционалне хришћанске вриједности међусобног уважавања, поштовања и солидарности.

„Вјерујем да ће вријеме које долази показати зрелост нашег друштва, те да заједнички удруженим капацитетима можемо сачувати грађански склад и европски пут наше државе и града“, поручио је Слободан Радовић Kрушо, кандидат са листе Европски тим за Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here