Управа ФК Игало одлучила: растанак са Игором Раичевићем

Фото: Архива РТХН

Дан послије одгађања утакмице 29. кола Друге фудбалске лиге ОФК „Титоград“ – „Игало“, услиједио је очекивани растанак ФК „Игало 1929“ са тренером Игором Раичевићем.

Како је саопштено из клуба са Солила, уговор је споразумно раскинут, а разлог су лоши резултати и само пет освојених бодова у току прољећа.

-„Игало“ је по резултатима у другом дијелу првенства најслабија екипа, и да би зауставили њено посртање одлучили смо да промијенимо шефа стручног штаба. Нас сутра очекује заостала утакмица са ОФК „Титоградом“ у Подгорици, а у суботу у бокељском дербију пред својим навијачима играмо са „Арсеналом“. Желимо да екипу извучемо из учмалости и да на вријеме обезбиједимо опстанак, иако смо и сада знатно одмакли екипама ОФК „Титоград“ и „Цетиње“, које су најугоженије када је ријеч о друголигашком статусу, рекао је Видо Спаић, члан управе друголигаша са Солила.

У наредним сусретима са ОФК „Титоградом“у гостима, „Арсеналом“ кући, и у сриједу 27. априла против „Кома“ у Подгорици, екипу „Игала“ водиће помоћни тренер Петар Гушић, а до тада ћемо одличити ко ће „Игало“ водити до краја сезоне јер Гушић нема ПРО лиценцу за вођење екипе, па морамо тражити другог тренера, закључио је Спаић.

Фудбалери „Игала“ немају пресију у наставку првенства, али за безбрижност су потребне побједе, а Мило Ђурковић и саиграчи очекују већ сутра тријумф против ОФК „Титограда“ и лакши рад у наставку сезоне.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here