УП: У ХЕРЦЕГ НОВОМ УХАПШЕНЕ ДВИЈЕ ОСОБЕ ЗБОГ ДРОГЕ

787

Полиција је у Херцег Новом лишила слободе двије особе код којих је пронађена опојна дрога амфетамин. Проактивним дјеловањем у циљу сузбијања уличне продаје наркотика, а по наредби судије за истрагу Вишег суда у Подгорици, полиција је претресла стан који користи М.С. (21) са Цетиња, са боравком у Херцег Новом, саопштено је из Управе полиције.

Пронађено је ПВЦ паковање са садржајем опојне дроге амфетамин тежине седам грама, дигитална вага за прецизно мјерење, као и пиштољ Rr-51 POLICE калибра 7,65 mm са пет комада муниције за ово оружје.

М.С. се на терет ставља кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја и он је уз кривичну пријаву приведен надлежном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.

Осим тога, полиција је у Херцег Новом извршила и претрес стана и других просторија које користи А.Г. (41) из Подгорице, са боравком у Херцег Новом.

Претресом је пронађено 24 грама опојне дроге амфетамин. Због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога А.Г. је лишен слободе и спроведен поступајућем тужиоцу у
Вишем државном тужилаштву у Подгорици на даљу надлежност, саопштено је из Управе полиције.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here