ПРАШОВИЋ: МОГУ ДО ТРОНА

276


Новљанина Дилана Прашовића сутра у Лондону у 16. професионалној борби чека меч каријере прoтив Британца Лоренса Околија за титулу WBO шампиона у крузер категорији. Наш суграђанин ће имати част да његова борба на стадиону Тотенхема пред око 60 хиљада навијача и љубитеља бокса буде уводна пред меч Ентонија Џошуе и Александра
Усика за WBA,WBO и IBF појасеве.

Спектакл у Лондону је већ почео. Послиje промотивних тренинга, одржана је конференција за новинаре. Слиједи званично мјерење и љекарски прегледи, а затим и жестоки окршај у рингу.

-Не знам да ли је због 100 дана захтјевних о припрема у Њемачкој или због нечег другог, али како сам крочио на тло Лондона, осјетио сам позитивну енергију, која ће ми надам се још више отворити врата ка освајању појаса свјетског шампиона. Погледао сам промо трениг Џошуе и Усика. Види се да су се квалитетно спремали за меч. Што се Околија тиче, јако добро изгледа у рингу али вјерујте ми нисам фасциниран и још више вјерујем у побједу.

Што се тиче меча са Околијем Дилан Прашовић из Лондона поручује:

-За мене је ово велика шанса. Након меча ћу отићи са Околијем на пиво, али у рингу ћу га разбити. Нико не може да ме заустави да остварим сан и освојим појас свјетског првака. Све ћу, уосталом, рећи у суботу вече. Околи је сјајан борац, страшан ударач, али ја верујем у себе. Уосталом, и он је човек као и ја. Знам да сам спреман да побједим Околија, наведено је у информацији Прашовићевог тима.

Пред нови дуел пред својим навијачима Лоренс Околи је оптимиста:

-Следи ми нови меч, нови изазов. Ја никада не скидам поглед са ривала, трудим се да блокирам и ударам. Последње мечеве сам решавао нокаутом. Имам спремне бројне стратегије. Посматрао сам Диланове борбе. Добар је боксер и гладан је успјеха. Брз је и има одличан ударац, али вара се свако ко мисли да ћу на крају дана дозволити да ме неко пребије у мом граду и пред 60 хиљада мојих навијача, рекао је Околи, па наставио:

-WBO појас, који је у мом власништу, је као када имате партнерку на коју сте чекали циjелог живота и која је апсолутно невjероватна. Сви је желе и труде се да вам је преотму, да бисте је задржали морате да се трудите, радите на односу и будете максимално посвећени, преноси Спорт клуб.

Околи слови за фаворита, али је Дилан Прашовић показао много пута да је борац без мане и страха, да је момак, кадар за велика дијела. Да ли ће Диланов сан постати јава? Љубитељи спорта и бокса у Херцег Новом Црној Гори се надају да хоће.

2 COMMENTS

  1. Bitno je da se reklamiraju politicari
    To sto nam sugradjanin napada svijetsku titulu nikom nista. Dje su bilbordi, dje je promocija da se barem moralno podrzi. Naprijed Dilane HN je uz tebe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here