УЦГ ПОЗИВА ПОСЛОДАВЦЕ ДА ПРУЖЕ ШАНСУ МЛАДИМА НА САЈМУ ПРАKСИ И СТИПЕНДИЈА

Из Kаријерног центра Универзитета Црне Горе позивају послодавце да се до 10. новембра пријаве за учешће на другом Сајму пракси и стипендија.

Циљ Сајма, који ће бити организован 17. новембра за студенте завршних година, је повезивање студената са послодавцима у домену њихових будућих професија и струка.

-Сајам је прилика да се студенти, кроз брзе онлајн интервјуе, у трајању од 15 до 20 минута, према унапријед утврђеном распореду, представе послодавцима и упознају са њиховом понудом, која може бити у виду пружања практичног искуства или стипендија. To је такође и прилика да, у директној комуникацији, студенти сазнају више о успјешном начину пословања компанија у Црној Гори и раду у тиму послодаваца.

Позивају да им се придруже компаније које желе да пруже шансу младим људима да стекну практичне вјештине у сфери њиховог образовања.

-Заинтересовани послодавци могу се пријавити за учешће путем е-маил адресе: каријерницентар@уцг.ац.ме. У пријави је потребно навести позиције које су у понуди, у складу са облашћу пословања компаније. Послодавци који прихвате учешће на Сајму неће имати никаквих новчаних, ни других обавеза, поручују из Kаријерног центра Универзитета Црне Горе.

На првом сајму, прошле године, праксе и стипендије је понудило 30 послодаваца за студенте Архитектонског, Биотехничког, Електротехничког, Грађевинског, Машинског и Природно-математичког факултета, односно 20 послодаваца студентима Факултета политичких наука, Правног и Економског факултета.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here