У суботу 11. Мото журка MC “Cruiser”

Херцегновски мото клуб MC “Cruiser” у суботу (30. марта) у Дому културе у Бијелој организује традиционалну 11. Мото журку. Почетак дружења са бајкерима из земље и окружења је у 20:00 сати, а госте ће забављати херцегновски рок дуо “Low voltage” и стари знанци – група “Кругови у житу” из Требиња.

Најстарији мото клуб у Црној Гори постоји 19 година и има преко 30 чланова који су, осим љубави према моторима, вожњама и дружењима, познати и по томе што су увијек спремни да пруже руку помоћи онима којима је то потребно. Редовно учествују у акцијама “Мото Дједа Мразеви”, “Торта за осмјех”, прикупљању помоћи за лијечење суграђана и другим хуманитарним догађајима.

У сусрет сезони мото скупова, мото клуб MC „Cruiser“ традиционално последње суботе у марту организује вечерњу журку, а последњег викенда у августу велики мото скуп. Већ су почели са припремама свог највећег догађаја, који их очекује од 30. августа до 1. септембра, а за 11. Међународни мото скуп планирају и неке новине и изненађења.

На суботњој мото журци, поред бајкера из Црне Горе, очекују госте из Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске и региона, а за све који у суботу од 20:00 сати буду у Дому културе у Бијелој добар провод је загарантован, уз новски дуо “Low voltage” и “Кругове у житу” из Требиња.

Улаз је, као и увијек, бесплатан, добродошли су сви који воле оваква дружења љубитеља мотора, а из мото клуба MC “Cruiser” захваљују на подршци Мјесној заједници Бијела, која им је уступила простор Дома културе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here