За асфалтирање путева у граду 820 хиљада еура

Општина Херцег Нови расписала је јавни позив за избор извођача који ће радити асфалтирање 16 локалних саобраћајница на територији града, од Њивица до Каменара, као и санацију оштећених коловоза.

Тендер вриједан 820 хиљада еура отворен је до 26. априла, када ће бити организовано отварање понуда, а биће сервисиран из буџетске ставке за санацију локалне путне мреже, планинских стаза и комуналне инфраструктуре.

У плану су асфалтирања улица у Њивицама (297m), иза Еко пумпе у Игалу (157m), Пете црногорске бригаде (534m), Спасића и Машере два дијела, потеза од Дреновика до Мојдежа, затим улице у Мељинама код хотела АЦД, улице од Ториона трасом новоизграђене фекалне канализације-Поди, у Кутима Црквене улице, Вељи виногради, Накићеновићи (145m), Горње село, улице у горњим Сасовићима (240m), улице кроз Норвешко насеље у Баошићима, улице према  цркви у Бијелској вали двије дионице, Млинарске улице у Бијелој и улице у Каменарима према цркви Свете Неђеље.

Јавним позивом обухваћено је и санирање оштећених коловоза у граду.

Рок за извођење свих радова је 85 календарских дана. Радови на предвиђеним улицама ће бити извођени према динамици коју дефинише Општина Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here