ТРИПОВИЋ ПРОМОВИШЕ „МАЛУ ДОЛОРЕС“ У ЗАГРЕБУ

Књига „Мала Долорес“ херценовског аутора Јосипа Триповића наставља пут до публике у региону. Ове седмице биће представљена загребачкој публици.

Организатор промоције књиге новског аутора у Загребу је Заједница бокељских Хрвата, казао је Триповић за РТХН.

– На иницијативу једног мог пријатеља из Тивта контактирао сам ту Заједницу, посложило се да сам и у новембру на сајму књига Интерлибер представљао „Малу Долорес“, тако је дошло до сарадање. Они су организација која подржава све који су везани за Боку и који пишу о Боки – наводи он.

Роман, који садржи елементе психологије и филозофије, објављен је у октобру 2020. године. То је друго књижевно дјело херцегновског аутора, након аутобиографског „Када додирнеш дно“. 

– Прича је о једној дјевојчици, која почиње живот на Алпима, свира флауту, има таленат да ствара музику и ноте. Преко те флауте, људи из Минхена је примјете и ток њеног живота се у потпуности мјења у позитивном смислу. Наравно кроз књигу је проткано оно што је најважније у животу, што вас доводи до успјеха, за кога треба бити везан и у кога треба вјеровати, и успјех је загарнтован – казао је Триповић.

Промоција у Загребу биће одржана у четвртак 20. јануара, у просторијама Заједнице бокељских Хрвата, док ће аутор средином фебруара роман представити и у Бјеловару.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here