ТО Херцег Нови: Саопштење ОО ДПС обилује инсинуацијама и полуинформацијама

Из ТО Херцег Нови реаговали су на саопштење ОО ДПС које је објављено на порталу РТХН у понедељак, 16. јануара, а како наводе, иако немају намјеру нити жељу да буду увучени у медијска „препуцавања“ са политичким партијама, због шире јавности су принуђени да реагују на саопштење које обилује инсинуацијама и полуинформацијама. Саопштење преносимо интегрално.

-Наиме, ИО ТО Херцег Нови је на иницијативу стручне службе донио једногласну одлуку да се у оквиру 54. Празника Мимозе одржи Егзит-Мимоза фестивал и изабере једна од три понуђене опције за одржавање фестивала. Од момента потписивања уговора и ми и колеге из Егзита смо кренули у маркетиншку кампању која ће трајати до почетка фестивала, а наставиће се и након њега у цијелом региону и више земаља Европе, како би се постигао пуни ефекат.

Како је Егзит један од највећих свјетских фестивала који је три пута проглашен за најбољи фестивал Европе, његов долазак у Херцег Нови значи много за промоцију туризма и уопште града. О значају и реномеу Егзита је сувишно говорити. Видимо да су чак и из Клуба одборника “Европски тим за Херцег Нови” чули за њега. Егзитов догађај се у оквиру Плана и програма рада ТОХН, за 2023. годину, у потпуности уклапа у планове ТОХН за допринос Празнику мимозе са циљем да привуче више млађе публике и оснажи Херцег Нови као пожељну туристичку дестинацију код те популације. Жалимо што не разумијете суштину која се огледа у нашој намјери да млађима поклонимо догађај који дуго очекују и заслужују.

Сарадња са Егзит фестивалом ће у Херцег Нови довести публику из цијелог региона, али и интернационалну, те се очекује промотивни ефекат већи од пола милиона еура.

Уз маркетиншки ефекат везивања имена једног од најпопуларнијих Европских фестивала за Празник мимозе, јасно је да имамо добитну комбинацију.

Важно је да знате да према подацима Свјетске туристичке организације млади људи чине кључну циљну групу за сваку дестинацију а статистике указују на то да се управо они касније са својим породицама враћају баш на мјеста за које их вежу лијепе успомене из младости. С тога је јасно да је одржавање „Exit Winter Flower“ догађаја који има међународни префикс, најбољи избор за Херцег Нови.

Највећи интернационални програм Празника мимозе до сада предводе Claptone – водеће име свјетске електронске сцене и Констракта – најтраженије музичко име Балкана. Claptone је био трећи на листи 100 најбољих DJ-ева свијета, налази се на листи Топ10 најпродаванијих извођача 2022. Редован је гост водећих свјетских фестивала, као и на највећим као што су Tomorrowland Ultra Majami итд.

Велико интересовање за Егзитов догађај видио се и на прес конференцији која је 11. јануара 2023. организована у Београду, и која је била најпосјећенија у 54 године постојања Празника мимозе.

Када је ријеч о средствима опредијељеним за овај догађај, информације ради, не чине их само хонорари за извођаче већ и продукција, маркетинг, инфраструктура, транспорт, тј. сви укупни трошкови за реализацију пројекта.

Овим завршавамо свако даље полемисање са вама, јер је евидентна лоша намјера коју и не кријете.

Желимо вам угодан Празник мимозе. Радујте се и ужвајте у данима који нас очекују и дајте свој допринос макар осмјехом, ако не знате никако другачије, саопштили су из ТО ХН.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here