Таласи културе – ХАПС под лупом 2. дио

Сви који су редовно долазили на одабране представе овогодишњег 29. ХАПСа, селекцију је, подсјетимо, обавила продуценткиња Милина Ковачевић, потврдиће да је жељени циљ остварен.

– Циљ је био да са публиком подијелимо све што позориште и музика могу да учине за нас, и када је ријеч о емоцијама и када говоримо о мисаоном доживљају представе. Похвале нису изостале  – а оцјене виђених представа потврђују квалитет –  скоро подједнаке  за мјузикл „Неки то воле вруће”, представе „Коштанин твист”, „Чеховљева соба”, сјетни комад „Види како Локрум пере зубе”, али и за камерну оперу „Свадба”, сасвим различите начине тумачења односа позоришта и музике. Као најблискији публици, високом оцјеном издвојио се „Љубавни кабаре”, а Љиљана Стејпановић каже због тога што нам даје и душе и љубави – пише пише управница Херцегновског позоришта Витка Вујновић.

Прича о завршној седмици ХАПС-а тема је Таласа културе које уређује Витка Вујновић, а емисију можете погледати од 20 сати (уторак, 30. април) на програму РТХН.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here