Сребрна медаља за младе Јадранаше

Млађи пионири Јадрана, играчи рођени 2009. године и млађи, освојили су другом мјесто на турниру Купа Црне Горе који је данас завршен у Подгорици. У утакмици за друго мјесто побједили су  „Приморац” из Котора 16:6 (3:2, 6:2, 3:0, 4:2). Стријелци за Јадран: Димитрије Милић 5, Вукашин Гојковић, Андрија Суботић, Љубо и Урош Сијерковић по 2, Милош Никезић, Андреј Јовановић и Андрија Сладовић по један погодак.

До медаље, изабраници Душана Ивановског су у првом колу поражени од домаћина, екипе „Будућност” 19:8. Стријелци за Јадран у тој утакмици били су: Милош Никезић 3, Андрија Суботић, Андрија Сладовић, Димитрије Милић, Љубо и Урош Сијерковић по гол.

У другој утакмици Јадран је побједио Будву 8:7, а голове за Јадран су постигли: Димитрије Милић 4, Милош Никезић 3 и Љубо Сијерковић по један погодак.

У суботу, у трећем колу, побједили су Катаро 19:1, а већ послије подне, у  четвртом колу, и Акватик Верде (Подгорица) 14:13.

Друго мјесто и сребрне медаље су освојили: Дејан Лазаревић, Андреј Јовановић,  Вукашин Гојковић,  Вјера Булајић,  Милош Никезић (капитен),  Лубо и Урош Сијерковић, Данило Ћурчија, Андрија и Миодраг Суботић, Андраја Сладовић, Димитрије Милић, Лука Ковачевић, Вук Кујовић и Никола Супић. Тренер екипе Душан  Ивановски.

Побједник Купа за ову генерацију је домаћин екипа “Будућности”. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here