Биоскоп на отвореном – филмови за све генерације на различитим локацијама

Вук и бијели лав - један од филмова који је видјела публика

У оквиру манифестације Open air Cinema, на Тргу Николе Ђурковића вечерас (недеља, 24. јул)  ће бити приказан  филм  „School of magical animals“ . Почетак пројекције филма је у 21 час. Филм је намијењен за дјецу и одрасле и припада жанру такозваног породичног филма.  

Биоскопски караван наредне седмице се сели у Баошић са новим  блокбастерима и класицима.   

 Публика биоскопа на отвореном „Под звијездама са филмским звијездама“ до сада је имала прилике да види филмско остварење чија је свјетска премијера била ове године „Official Competition“  на плажи Жало на Шкверу, затим „Chase“ са Џерардом Батлером у главној улози  на Тргу Николе Ђурковића, а на тој локацији  приказана су и  два филма за дјецу „Ричард Рода“и  „Wolf and the white lion“. Све пројекције су у 21 час.  

Манифестацију Open air Cinema реализују Туристичка организација и кућа Стар Медиа из Београда. Ова манифестација која ће на различитим локацијама трајати до 19. августа, наишла је на изузетно добар одзив код туриста и домаћих, свих генерација и узраста, казала је испред Стар Медиа и Open air Cinema Валентина Катић, гостујући у Новском јутру:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here