Служба за инспекцијске послове: Разматрано 48 предмета

Фото: Служба за инспекцијске послове ОХН

У Служби за инспекцијске послове и Кол центру Херцег Нови од 12. до 19. децембра, у оквиру Система 48, примљено је укупно 128 позива, од чега су према инспекцији била упућена 22 позива грађана.

Сви остали предмети прослијеђени су надлежним службама на даље поступање, казао је за РТХН помоћник начелнице Службе за инспекцијске послове у Општини Херцег Нови Дарко Класић:

– Служба за инспекцијске послове у овом периоду разматрала је укупно 48 предмета, од чега се највише односило на комунални ред 33, потом саобраћај 11, зеленило и хортикултуру девет и из стамбене области било је пет предмета. Исписанa су укупно четири прекршајнa налога из области саобраћаја. На једном возилу  употребљен је апарат „лисице“,  док су четири возила била премјештена специјалним камионом – паук, навео је Класић.

У сусрет новогодишњим и божићним празницима интензивираће активности на одржавању комуналног реда, чистоће у сарадњи са осталим службама и предузећима. Саобраћајна комуникација остаће у фокусу рада припадника Службе за инспекцијске послове.    

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here