Семинар „Јавне набавке“ и конференција „Изазови савременог управљања“ у Херцег Новом

Семинар „Јавне набавке“ и научно стручна пословна конференција и пословни форум „Изазови савременог управљања“ биће отворени данас у хотелу Палмон беј. Трoдновни семинар организују Центар за менаџмент набавки и Високa пословнa школa из Новог Сада.

Предсједник Коморе јавних набавки Србије Марко Шпилер, у емисији Новско поподне, објаснио је да на семинарима имају више циљева.
-У претходних седам година у Србији смо лидери у семинарима из области јавне набавке, јавно приватно партнерствo, јавнe финансијe, просвјете. На Копаонику, Златибору, Врњачкој Бањи четири до пет пута годишње организујемо семинаре и окупљамо преко 300 људи. Семинар у Херцег Новом је корак напријед са једне стране у синергији, интеграцији и раду са колегама из Црне Горе, а са друге у прилици да радимо мало више заједно. Вјерујем да ће ово бити осим квалитетног рада и прилика за лијепо дружење, казао је Шпилер.

Као образовна институција нашли смо велики интерес у сарадњи са Центром за менаџмент јер смо започели процес спајања образовања и практичног рада, казала је директорица Високе пословне школе др Јелена Дамњановић.

-Пошто и студенти из Црне Горе имају једнак третман као студенти из Србије , ми видимо једну добру перспективу сарадње и наших система образовања.

Теме семинара су: актуелне теме и проблеми у функционисању локалних самоуправа и привреде, Финансије, јавне набавке, јавно приватно партнерство, просвјета. Отварање конференције је у 16 сати.

О семинару опширније погледајте у видеу

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here