Расписан тендер за санацију крова и купатила у васпитној јединици Бијела

ЈПУ „Наша радост“ расписала је тендер за за санацију купатила и крова у васпитној јединици Бијела. Министарство просвјете је за ову намјену буџетом за 2023. годину опредјелило средства у висини од 105 хиљада еура.

Како је за РТХН казала директорица Тамара Живановић, прве радове, очекују у јануару, док ће у зависности од временских услова други дио урадити у току љетњег распуста.

Тамара Живановић, директорица ЈПУ Наша радост

-Обухваћен је рад на хидроизолацији крова, два дјелија купатила и једно купатило за запослени кадар. Радиће се комплетна промјена санитраних елемената, керамике и канализационих и водоводних цијеви. Јако је битно да док се радови буду изводили дјеца не буду у установи, уколико нам временске прилике дозволе да ћемо дио радова одрадити у јануару, ако не, у току љетњег распуста, казала је Живановић.

До сада су ситним поправкама у васпитној јединици Бијела покушавали да санирају горуће ствари, те се Живановић нада да ће добити извођача и задовољити потребе дјеце и запослених у вртићу. Најавила је и планове за остале васпитне јединице ЈПУ Наша радост.

-Планирамо да у вртићу на Савини поставимо соларне панеле, као и вентилацију у вешерају. Ускоро ће бити расписан тендер за сређивање санитарних чворова  у васпитној јединици Игало, што је донација фирме Домаћа трговина у износу од 21.000 еура, најавила је Живановић.

Рок за достављање документације за санацију купатила и крова у васпитној јединици Бијела је 7. новембар.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here