Туристичка организација ХН наставља са промоцијама Новогодишњег програма

Представљање Новогодишњег програма

Промоција Новогодишњег програма, који организује Општина Херцег Нови, почела је у Београду и наставља се у другим центрима.

Херцег Нови је туристичку понуду  представио тур – операторима и јавности Републике Србије, што је наишло на велико интересовање, казала је за РТХН Наталија Терзић, из градске Туристичке организације:

Наталија Терзић

– Тур оператори из Србије заинтересовани су за новогодишње аранжмане у Херцег Новом. Промоцији у Београду, претходила је промоција на Златибору.  Домаћин нам је била Туристичка организација Златибор и Дино парк, подсјетила је Терзић.

Промоције на којима ће ТО Херцег Нови представити понуду и Новогодишњи програм настављају се интензивном динамиком:

– Од 5. до 9. новембра учествоваће на Међународном сајму у Лондону. Слиједи сајам у Крагујевцу, који ће бити одржан од  23. до 25. новембра. Промоција зимске сезоне Националне туристичке организације Црне Горе,  планирана је 28. новембра. Најављена је промоција и на Међународном сајму туризма у Новом Саду, који ће бити одржан од 30. новембра до 2. децембра, навела је Терзић.

У фокусу Туристичке организације су Новогодишњи празници са прославом Дјечије Нове године, те наступом Бијелог дугмета, Нових фосила и Мирослава Илића. Резервације за смјештај гостију током празника су у току:

– Дио капацитета је већ попуњен. Посебно хотелски капацитети се попуњавају. Према нашим информацијама током Новогодишњих празника радиће 17 хотела, од укупно 40 колико је регистровано у Херцег Новом. Заиста је велико интересовање гостију, тако да се надамо да ће бити успјешна та прича, односно, комплетна зимска сезона у нашем граду, очекује Терзић.

У Туристичкој организацији Херцег Нови очекују долазак великог броја гостију за Новогодишње празнике. Најављују да ће бити и богат програм за Празник мимозе, чија ће концепција тек бити представљена у наредном периоду.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here