Расписан конкурс за излагање у наредној години

ЈУ “Градски музеј Мирко Комненовић и галерија Јосип Бепо Бенковић” расписује конкурс за излагање у 2024. години. Конкурс је отворен за одабир  самосталних, групних и ауторских изложби у области ликовних и примјењених умјетности, као и за кустоске изложбе/пројекте, за умјетничке презентације, пројекције.

Потребна документа за учешће на конкурсу: пријава (формулар у прилогу), опис пројекта (до 2 стране), техничка спецификација пројекта, визуелна документација ( фотографије радова који би били изложени или линкови са видео радовима), кратка биографија аутора.

Јава установа обезбјеђује: простор за излагање, ПР активност, штампу, каталог/флајер /плакат изложбе/позивница, техничку опрему и  помоћ у поставци изложбе ( договор са аутором), свечано отварање, реализацију  обавеза које са излагачем буду дефинисане уговором о реализацији изложбе.

Излагач се обавезује да ће реализовати изложбу која је одабрана на Конкурсу, обезбједити допремање изложбе до просторија Галерије најмање 20 дана прије отварања изложбе и поврат радова до 5 дана  након затварања изложбе, да ће учествовати у поставци изложбе или овласти друго лице да у његово име уради поставку.

Пријаву са пратећом документацијом доставити: електронским путем на адресу: info.mighn@gmail.com,  или  путем поште на адресу: Галерија “Јосип Бепо Бенковић” Марка Војновића број 4  Херцег Нови.

Рок за пријављивање је 26. новембар у поноћ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here