Промоција 54. Празника мимозе у Београду и Новом Саду

Фото: Архива РТХН; Отварање Празника мимозе 2022.

Представници организатора и учесници 54. Празника мимозе ће традиционално током јануара обилазити градове региона у циљу промовисања ове туристичко – забавне манифестације, која ће бити одржана од 17. фебруара до 4. марта.   

Сутра ће отпутовати у Београд, гдје ће најприје представити програм жутом цвијету у част, казала је за РТХН Бојана Живковић из Туристичке организације Херцег Нови:

Бојана Живковић

– Конференција за новинаре је заказана у Пивници на Теразијама, у сриједу, 11. јануара. Испред ресторана дијелиће промотивни материјал и гранчице мимозе. Конференција за новинаре, на којој ће говорити предсједник Општине Стеван Катић, директорица Туристичке организације Миља Виторовић, директорица Херцег феста Тања Атељевић, као и пјевачица Констракта, ће бити организована у 14 часова. На конференцији ће се обратити и представници Егзит фестивала, најавила је Живковић.

За све учеснике овог промотивног догађаја биће организована наградна игра и уприличено послужење:

– Служиће се традиционални бокешки производи и ручак, који ће бити сервиран свим званицама. За добру атмосферу биће задужена клапа Кастел Нуово, чланови новске НВО Машкаре и мажоретке, навела је Живковић.

Након Београда, промоцију ће дан касије, 12. јануара одржати у Градској кући у Новом Саду :

 – Планиран је сусрет два градоначелника Новог Сада и Херцег Новог. Биће презентован промо, видео материјал Празника мимозе, уз најаву програма и догађаја. Промоцију  ће наставити у ресторану Маша, а биће уприличена и улична промоција у центру Новог Сада, на којој ће позвати госте из Србије да дођу у Херцег Нови на 54. Празник мимозе, објаснила је Живковић.

Она је додала да ће посјете Београду и Новом Саду бити прилика да се представи богат програм 54. Празника мимозе, у очекивању да ће један од најбољих зимских провода доживјети у Херцег Новом, у вријеме маскенбала, фешти, аутентичних манифестација, пицигина, трке карића, са популарним извођачима и пјевачким звијездама. Ове године је сјајно изненађење сарадње Празника мимозе са Егзит фестивалом.

За сада су наредне промотивне турнеје планиране 23. и 24. јануара у Бања Луци, потом и још неким градовима региона.      

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here