Прољеће 2024: Сервисне информације

Промјењиво облачно, мјестимично слаба киша, а послијеподне локално је могућ и пљусак са грмљавином. У јужним предјелима дужи сунчани периоди. У сјеверним и централним предјелима понегдје умјерен до појачан сјеверни, а на приморју сјеверозападни вјетар. Највиша дневна температура ваздуха од 11 до 22 степена.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима, и уз мјестимично смањену видљивост. Дуж клисура и усјека могућа је појава ситнијих одрона. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се  13 саобраћајних незгода, у којима је једна особа нажалост погинула, једна особа је задобила теже, а једна особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице су данас планирана 24 лета, а четири су за Београд. Једини „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 20.10. Три лета су за Париз, по два за Беч, Истанбул и за Варшаву, а остали су за: Нант, Гдањак, Будимпешту, Лион, Лондон, Атину, Краков и за Милано. Из Тивта данас 13 летова, а пет их је за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и у 17.10, а “Аir Serbia” у 8.40, 11.50 и у 15.20. Два лета су за Истанбул, а по један за Лил, Берлин, Беч, Брест, Луксембург и за Ригу.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и пет минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

И даље су појачане гужве на херцегновској Аутобуској станици, а карата нема на линијама за Београд и Дубровник. Јутрос су у наш град први стигли “Оzlem tours” из Лесковца и  “Божур” из Београда, а за њима ће: “Центротранс” са Пала, “Јадран експрес” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Ниш експрес” из Ниша, “Божур” и “Ленс” из Суботице, “Југопревоз” из Требиња и “Ласта” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here