Прољеће 2024: Сервисне информације

Сунчано, током јутра на сјеверу по котлинама могућа краткотрајно магла. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, увече на југоистоку понегдје појачан сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 20 до 29 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима, и уз добру видљивост. Могућа је појава ситнијих одрона на дионицама које пролазе кроз усјеке. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода, у којима је једна особа задобиле теже, а девет особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 19 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.50, 15.20 и у 21.50. По два лета су за Беч, Истанбул и за Лондон, а остали су за: Вроцлав, Љубљану, Измир, Рим, Брисел, Варшаву, Анкару и за Манчестер. Из Тивта данас 14 летова, а пет их је за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и у 17.10, а “Аir Serbia” у 12.05, 15.20 и у 18.40. Три лета су за Лондон, два за Истанбул, а по један за Измир, Хановер, Тел Авив и за Манчестер.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 60 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.25. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има доволњо.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

На херцегновској аутобуској станици почеле су претпразничне гужве, па савјетују да се карте резервишу раније. Јутрос су у наш град први стигли “Божур” са Пала и из Београда и “Viena tour” из Модриче, а за њима ће: “Ленс” из Новог Сада, “Транс-југ” из Београда, “Royal travel” из Ниша, “Jadran line” из Крагујевца, “Blue line” и “Јадран експрес” из Суботице, “Југопревоз” из Требиња, па “Royal travel” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here