ФК Игало 1929 боље у бокељском дербију

Наставили су фудбалери Игала серију одличних резултата под руководством тренера Марка Шћепановића. У бокељском дербију, одиграном у оквиру 32. кола Друге фудбалске лиге побједили су на Солилима Бокељ из Котора 1:0.

Игало је до побједе дошло голом Синише Станисавића у 26. минуту, после одличне акције везног дијела екипе, коју је започео Нелсон Кордоба.

У другом дијелу утакмице гости су атаковали на гол Шабана Колића, али је он одличним интервенцијама израстао у играча утакмице.

Которани нису били на нивоу досадашњих игара и за посматрача који не познаје  мјесто екипа на табели утисак би био да се Игало, а не Бокељ бори за прво мјесто. Овим неуспјехом у дуелу са комшијама Бокељ ће највјероватније шансу за Прву лигу тражити кроз бараж.

Фудбалери Игалу стекли су доласком Марка Шћепановића велико самопуздање, а то потврђују и постигнути резултати под његовим руководством. Направљен је велики скок са 9. на високо 4. мјесто.

Остали резултати 32 кола: Грбаљ – Интернационал 1:2, Ловћен – Подгорица 1:1, Ком – Беране 2:3 и Искра – Отрант Олимпик 0:0.

Табела: Отрат Олимпик 70, Бокељ 68, Подгорица 53, Игало 43, Грбаљ 42, Ловћен 37, Искра 36, Ком 32, Интернационал 31 и Беране 25 бодова.

У 33. Колу, које је на програму 5. маја, играју: Грбаљ – Игало, Беране – Бокељ, Интернационал – Ловћен, Подгорица – Искра  и Отран Олимпик – Ком.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here