Прољеће 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, уз промјењиву облачност током дана. Од средине дана у сјеверним и централним предјелима локално уз кишу или пљусак и грмљавину. На сјеверу ујутру по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 20 до 30 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи данас ће у времену од 8:00 до 15:00 сати без напајања електричном енергијом остати Мокрине, Крушевице и Врбањ, а од 8:00 до 16:00 сати струју неће имати потрошачи у насељу Топла 2.

АУТО МОТО САВЕЗ
На већини путева у земљи саобраћа се по сувим коловозима. На дионицама гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 25 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле теже, а 13 особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 18 летова, а четири су за Београд; „Аir Serbia“ 8:25 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 8:30 и у 18:30. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за Дортмунд, Краков, Лондон, Алмати, Меминген, Будимпешту, Љубљану, Варшаву, Цирих и Манчестер. Из Тивта је планирано 15 летова, а шест их је за Београд; „Аir Montenegro“ у 8:00 и у 16:50, а „Аir serbia“ у 15:20 и у 18:40. Два лета су за Истанбул, а остали су за Виљнус, Брисел, Тел Авив, Таљин, Варшаву, Бања Луку и за Берлин.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни сат и 20 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:45. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Благо је повећан број путника, али мјеста и има на свим линијама. Јутрос су у наш град први стигли „Гага турс“ из Чачка, „Lalatović travel“ из Модриче и „Банбус“ из Београда, а следеће очекују: „Оzlem tours“ из Лесковца, „Руле турс“ из Скопља, „Blue line“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Београда, „Божур“ и „Ленс“ из Суботице и „Ласту“ из Београда. У 7:00 сати кренуо је „Оzlem tours“ за Београд, у 8:10 ће „Royal travel“ за Сплит, у 8:35 „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Blue line“ и „Божур“, па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here