Опет дојаве о бомбама

Ученици херцегновских школа и дјеца из вртића, и данас ће бити евакуисани, јер су на мејлове ових установа стигле поруке сличног садржаја као и јуче.

Како је за РТХН казао начелник Одјељења безбједности Херцег Нови Слободан Ђокић, због дојава о подметнутим бомбама, полиција ће поступити по устаљеној процедури и предузети мјере и радње из своје надлежности. Истиче да им је безбједност дјеце на првом мјесту, тако да ће позвати родитеље да дођу по њих, и настава ће бити обустављена док не обаве детаљну провјеру.

За сада су поруке стигле на мејлове вртића „Наша радост“, СМШ „Иван Горан Ковачић“ и ОШ „Милан Вуковић“, а вјероватно ће и осталима…

Због нових мејлова пријетеће садржине који су стигли на адресе основних и средњих школа на територији цијеле Црне Горе, Министарство просвјете обавјештава јавност да ће се настава данас одвијати онлајн.

-Такође, отказује се и заказана екстерна провјера знања за ученике на крају деветог разреда основне школе за изборне предмете. О новом термину тестирања, у сарадњи са Испитним центром, основне школе ће бити благовремено обавјештене, поручују из Министарства просвјете.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here