Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Од средине дана, у континенталним предјелима и планинском залеђу Боке, јачи развој облачности, мјестимично кишa или пљусак праћен грмљавином. Вјетар углавном слаб до умјерен, најчешће сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха 16 до 26 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи од 11:30 до 15:00 сати, без напајања електричном енергијом остаће Поди, Брајковина, Трипун брдо, Чиповина и дио Црнице. У термину од 8:00 до 15:00 сати без струје ће бити насеља Ђурићи и Гребен у Каменарима.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. До 7:30 су стигли Банбус из Београда, Озлем из Лесковца, Виена из Модриче и Руле турс из Скопља. У наставку пријеподнева очекују доласке из Београда, Новог Сада, Суботице.

Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, у 8:35 Лалатовић креће ка Сарајеву, ка Дубровнику полазе Божур и Јадран експрес у 9:30, односно 11:10, ка Требињу Југо превоз Гацко у 12:10 сати.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома је реализован лет ка Београду, а планирана су још три ка главном граду Србије и по један ка Штутгарту, Лондону и Берлину. Са подгоричког данас четири лета ка Београду, по два ка Лондону и Истанбулу, затим ка Риму, Љубљани, Варшави, Мемингену.

Детаљније информације можете добити путем кол центра – 19880

АМСЦГ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима уз мјестимично смањену видљивост на сјеверу земље. На појединим дионицама скрећемо пажњу на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода у којима су четири особе задобиле теже, а шест особа лакше повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу, на услузи је градјанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here