Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу, током јутра, по котлинама могућа краткотрајно магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 16 до 25 степени.

ЦЕДИС

Без напајања електричном енергијом од 8:00 до 9:00 сати биће дио потрошача око Дома здравља на Топлој, насеље према Црвеном крсту, Црвени крст и дио Србине. У времену од 8:00 до 15:00 сати струју неће имати дио потрошача око Дома културе у Ђеновићима.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, а до 7:30 су стигли Божурови аутобуси из Београда и са Пала. У наставку пријеподнева, очекују Ројалове превознике из Ниша и Београда, Блу лајн и Јадран експрес из Суботице и Јадран лајн из Крагујевца. Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, Јадран експрес ка Дубровнику полази у 11:10.

Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас је планирано девет летова, четири ка Београду, три ка Тел Авиву и по један ка Лондону и Истанбулу. Са подгоричког су реализовани летови ка Београду и Бечу, слиједе још три ка главном граду Србије, два ка Истанбулу и по један ка Бечу, Барселони, Паризу, Берлину, Варшави и Бриселу.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У БИЈЕЛОЈ

Због прикључења објекта у изградњи на градску мрежу, још данас ће бити забрањен саобраћај за сва моторна возила на локалном путу у Улици Светосавски пут у Бијелој.

АМСЦГ

Саобраћај се на већини путних праваца у земљи обавља уз повољне временске услове. Коловози су суви, а видљивост углавном добра. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. Возачима се савјетује опрезна вожња, прилагођена условима на путу. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода, у којима су двије особе задобиле теже, а три особе лаке повреде.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here