Фудбал: Бод био на дохват руке

Фото: илустрација

Премда је изгледало да ће фудбалери Игала успјети да у 28. колу Друге фудбалске лиге  изборе нерјешен резултат и освоје бод против „Младости“, те послије Котора и са другог гостовања стигну непоражени, у томе нису успјели. Домаћин је тврду битку ријешио у своју корист, 1:0.

Како су нам потврдили играчи „Игала“ бод им је „отео“ тендециозни судија Војин Војиновић из Подгорице који је домаћински судио и чекао озбиљни пад испред гола Бјелице за пенал. То се и десило у 88. минуту када је наводни контак Николе Косаћа над Јапанцем Хирокијом Харадом окарактерисао као прекршај и показао на бијелу тачку, а поклон је у гол претворио Синиша Станиславић.

Претходно није било много шанси, а у 77. минуту резервиста Милош Ђурђевић је, послије одличног дриблинга, одлично шутирао али је голман домаћих Игор Николић одбранио његов шут. Фудбалерима „Игала“ бод је био на дохват руке.

У наредном, 29. колу, у недељу 17. априла, „Игало“ поново гостује, овог пута фењерашу ОФК Титограду. 

Остали резултати: Јединство-Арсенал 1:1, Бокељ-ОФК Титоград 1:1, Грбаљ-Ком 2:1, Цетиње-Беране 2:0.

Табела: Јединство 64, Арсенал 61, Младост 48, Бокељ 46, Ком 44, Игало 33, Беране 30, Грбаљ 27, Цетиње 20, ОФК Титоград 14 бодова.

У 29. колу, 17 априла играју и Арсенал-Бокељ, Беране–Грбаљ, Ком–Јединство, Цетиње-ОФК Младост.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here